Benefietwedstrijd 31-07-2022

Zondag 31 juli 2022 organiseren wij een benefietwedstrijd voor Agnes Csengö en Ellen Overtoom. 

Zij hebben zich beide geselecteerd voor het WAC (World Agility Championchips) en mogen zelfs met meerdere honden mee doen. 

Hier stellen ze zich voor. 

Omdat het inschrijfgeld veel bedraagt en de rest eromheen nog meer, willen wij hun een handje helpen. Zowel Agnes als Ellen helpen ons namelijk ontzettend veel met het organiseren van wedstrijden, workshops en trainingen. Zij staan altijd klaar voor de sport, de mensen en honden en vragen daar nooit iets voor terug. Dat kunnen wij natuurlijk wel doen! 


Dus schrijf je in voor deze gezellige wedstrijd in de manege in Elim! 

Er wordt een vast parcours, jumping en spel gelopen. Ellen Overtoom gaat keuren en zal voor zowel de open klasse als de debutanten een leuk parcours neerzetten.


Veteranen > 7 jaar; mogen 10 centimeter lager springen dan ze volgens hun schofthoogte zouden moeten.


Het inschrijfgeld is 15 euro per combinatie en mag overgemaakt worden op: NL76 INGB 0008 9672 72

t.n.v. Stichting TWIZE en vermelding van naam handler en naam hond.


Belangrijke informatie:

- Foutje in de agenda, geblesseerd, ziek etc.? Tot 1 juli krijg je je inschrijfgeld terug. Daarna niet meer.

- Deelname op eigen risico

- Indien de wedstrijd niet doorgaat wordt het inschrijfgeld zo snel mogelijk terugbetaald - 1 euro bank- en administratiekosten


Bij inschrijving ga je ook akkoord dat je wordt ingedeeld om maximaal kwartiertje op de gehele dag te helpen met latten leggen wanneer je niet hoeft te lopen. Kan je niet? Regel dan graag zelf even iemand anders in je omgeving of een andere loper die jou taak wil overnemen. Als iedereen mee deelt is het echt maar een kwartiertje.


Inschrijving voor de wedstrijd is pas definitief bij ontvangen van onderstaand formulier EN betaling op bovenstaand rekeningnummer. 

 
 
 
 
 
 
 

Bijgewerkt tot 17-07-2022 13:30 uur


Open klasse

Debutanten klasse